Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 13%

Paspop Lady Lewenstein

Adviesprijs: 229.00
199.00
U bespaart: 30.00 (13%)
A of B
+
Paspop Lewenstein Lady Legform project catwalk € 199,00 netto
Paspop Lady Lewenstein

De fonkelnieuwe Lady Lewenstein is bedoeld als uw hulp bij het maken van kledingstukken als jurken, jasjes,
blouses, rokken, .. en Pantalons!
Lady Lewenstein maakt het mogelijk pantalons op de paspop te vervaardigen door de goede vormen rond de heupen, billen en het begin van benen, waaromheen u de pantalon kunt passen.
Lady Lewenstein is de jongste ontwikkeling op het gebied van paspoppen, de meest uitgebreide, veelzijdige en variabel instelbare paspop op dit moment op de markt.
Lady Lewenstein maakt het mogelijk, dat het belangrijke maar lastige klusje van het inzetten van de rits in de broek, snel verloopt en met een professioneel resultaat.
Voor mensen die problemen hebben een goed passende broek te kopen, is Lady Lewenstein een uitkomst. Stel de paspop in op uw eigen maten, gebruik eventueel wat opvulstof rondom de paspop en maak of vermaak uw eigen broeken!
Lady Lewenstein kan in een niet centrische positie gezet worden, zodat de pijp van de pantalon perfect uit kan hangen voor uw kritische blik. Maakt u een rok of een jurkje, plaatst u de pop eenvoudig weer in haar centrische positie voor een optimaal resultaat.
-------------------------------------------------------
Model A: Maten 36 t/m 42,
Halswijdte 33 t/m 43 cm
Bovenwijdte 84 t/m 104
Tailewijdte 65 t/m 85
Heupwijdte 91 t/m 112
------------------------------------------------------
Model B: Maten 40 t/m 48
Halswijdte 33 t/m/ 43
Bovenwijdte 100 t/m 119
Taillewijdte 80 t/m 100
Heupwijdte 104 t/m 124
------------------------------------------------------