Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pfaff Ambition 610 *NIEUW*

899.00
1689
+

Pfaff Ambition 610

Ingebouwd dubbeltransport

De Pfaff Ambition 610 heeft het ingebouwde IDT systeem ( Ingebouwd Dubbelstof Transport) voor gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan.

Steken

Deze naaimachine heeft 110 steken . Steekbreedte en -lengte kun je traploos instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm. Knoopsgaten naai je eenvoudig: je hoeft alleen maar de knoop in de bijgeleverde knoopsgatenvoet te leggen en de machine maakt het knoopsgat voor je.

Naaifuncties

De persvoetdruk is instelbaar, zodat je alle stoffen probleemloos kunt verwerken. Met de extra hoge naaivoet naai je eenvoudig de dikkere stoffen. De naaldstop boven/onder functie is handig bij het keren. Met de start-/stoptoets kun je lange banen naaien zonder het bijgeleverde voetpedaal te gebruiken. De snelheidsschuif gebruik je om je snelheid goed te doseren. Door de 2 garenpennen kun je naaien met een tweelingnaald, handig voor gelijkmatige dubbele stiksels. Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. Ook heeft deze naaimachine een automatische afhechtfunctie.

Handige extra’s

De Pfaff Ambition 610 heeft een grote naairuimte van 20 cm rechts van de naald, voor de grote naaiprojecten. De 3 led-lampen zorgen voor schaduwvrij zicht op je werk: prettig voor je ogen. De spoel kun je makkelijk inleggen in de bovenzijde van de vrije arm.

De machine leveren we met 6 naaivoeten, voetpedaal met snelheidsregeling en een harde beschermkap.