Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 10%

Brother CS70 * NIEUW * 1e electronische model

Adviesprijs: 199.00
179.00
U bespaart: 20.00 (10%)
1086
+

Meer informatie over Brother CS70

Makkelijke machine

De Brother CS 70 is een lichtgewicht (maar 4,8 kg), elektronische naaimachine, die je heel eenvoudig kunt bedienen.

Steken

Deze prettige naaimachine heeft 70 ingebouwde steken en maar liefst 7 automatische knoopsgaten. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm.

Naaifuncties

De verzinkbare transporteur helpt je bij het repareren van gaten en naaien uit de vrije hand. De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. Je verwisselt de spoel eenvoudig aan de bovenzijde van de machine en naaien met een tweelingnaald is mogelijk.

Handige extra’s

De machine heeft een vrije arm, voor het naaien van mouwen en broekspijpen. De energiezuinige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk.

We leveren deze machine met maar liefst 7 naaivoeten (zigzagvoet, knoopaanzetvoet, knoopsgatenvoet, blindzoomvoet, ritsvoet, overhandse steekvoet, monogramvoet), voetpedaal met snelheidsregeling en stofhoes.