Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 10%

Brother Innov-is A150

Adviesprijs: 699.00
629.00
U bespaart: 70.00 (10%)
1071
+

Brother Innov-is A150


Deze kit bestaat uit:

 • grote aanschuiftafel
 • vrije geleide handgreep
 • open quilt voet
 • open boventransport-voet
 • 1/4 inch voet met begeleider
 • kantliniaal
 • In het kort

  De Brother Innov-is A150 is een naaimachine met 150 ingebouwde nuttige en decoratieve steken, inclusief 10 automatische knoopsgaten. Met gebruiksvriendelijke elektronische draaiknop voor eenvoudige stekenkeuze. Je vindt alle nuttige informatie in één oogopslag op het lcd-scherm.

  Naaifuncties

  De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm. De draadspanningsregelaar zorgt voor regelmatige steken. Met de regelbare bovendraadspanning pas je de spanning van de bovendraad aan naar de dikte van de stof en soort steek. Met de vlakstelknop voor de persvoet behoud je je naad, zelfs bij stoffen van ongelijke dikte. Door de elektronische snelheidsregeling naai je gemakkelijk door dikkere stoffen. De verzinkbare transporteur helpt je bij het repareren van gaten, quilten en naaien uit de vrije hand. De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. Met automatisch aan-/afhechten-functie.

  Met de ingebouwde geavanceerde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. De snelheidsregelaar gebruik je om de snelheid goed te doseren. Met de start/stoptoets kun je lange banen naaien zonder het voetpedaal te gebruiken. Ook wissel je met de Brother Innov-is A150 eenvoudig tussen enkele en dubbele naald.

  Handige extra’s

  De machine heeft een vrije arm, voor het naaien van mouwen en broekspijpen. Led verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk, handig bij het werken met donkere stoffen. En je spoel heb je zo vervangen door de spoelplaatsing bovenop de machine.

  We leveren deze machine met 6 naaivoeten, voetpedaal met snelheidsregeling en harde beschermkap.