Gratis verzenden


Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €20,- binnen Nederland
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

14 dagen retourgarantie
Volledige aankoopbedrag terug,
je betaalt alleen de retourzending

Levertijden en bezorging
Wij doen er alles aan om ook rondom de feestdagen uw pakket tijdig te leveren, maar wegens de December drukte bij PostNL kan het zijn dat het langer kan duren voordat u het pakket aangeboden krijgt. U kunt ons helpen door uw bestelling tijdig te plaatsen. Bij voorbaat ons excuus voor het ongemak.
In Nederland voor 16:00 uur besteld? Dan heb je met PostNL je bestelling de volgende dag in huis.
 Voor bestellingen naar België en Duitsland streven we naar bezorging binnen 2 werkdagen. Voor overige EU-landen streven we naar bezorging binnen 5 werkdagen. Mocht er iets misgaan, waardoor wij deze levertijd niet halen, dan nemen wij contact met jou op per telefoon of  e-mail en overleggen wij wat uw wensen zijn.
Verzendkosten
Binnen Nederland kun je je bestelling laten verzenden met standaard verzending van PostNL. En  heb je doorgaans je pakketje de volgende werkdag in huis (als je vóór 16.00 uur bestelt) indoen het een pakket is met track en trace  code kun je extra opties aangeven zoals een gewenst aflevermoment of afhaallocatie. Hieronder vind je de verzendkosten voor de verschillende landen:
Nederland
Standaard verzending
Voor standaard bezorging in Nederland rekenen wij €3,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €20,- rekenen wij geen verzendkosten.

België
Voor bezorging binnen België rekenen wij €8,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten.
Duitsland
Voor bezorging in Duitsland rekenen wij €8,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten.
Verenigd Koninkrijk
Voor bezorging in het verenigd Koninkrijk rekenen wij €8,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten